Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tubettajat Niko ja Santtu syyslomalla Lemmikki Tampere messuilla!


04.10.2024

Vuosittain järjestettävät messut keräävät saman katon alle monipuolista ohjelmasisältöä niin lemmikkien ystäville kuin aktiiviharrastajille. Paikalla on lähes 100 näytteilleasettajaa ja lukuisia eläimiä gerbiileistä alpakoihin.

 
Lemmikki Tampere -messut järjestetään 12.-13.10.2024 Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa. Perheiden suosikiksi muodostunut kaksipäiväinen tapahtuma pitää sisällään ohjelmasisältöä kaikille lemmikkien ystäville. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Prima Pet Premium Oy.

Lemmikki Tampere tutustuttaa kävijät jälleen monipuolisesti eläinten maailmaan. Luvassa rapsutuksia, ihastelua ja silityksiä sekä ikisuosikit kuten kanien estekilpailut, agility- ja toko kilpailut ja rotuesittelyt. Viime vuonna tapahtuma keräsi lähes 11 000 kävijää. 

“Jälleen tarjolla on laaja kattaus sekä tekemistä että puheenaiheita niin perheille kuin alan aktiiviharrastajille. Odotettavissa on viikonloppu täynnä iloista meininkiä ja mielenkiintoista ohjelmaa – unohtamatta tapahtuman näytteilleasettajia uusine tuotteineen ja palveluineen”, sanoo Lemmikki-messujen projektipäällikkö Paula Karhu. 

Poimintoja ohjelmasta: 

La-Su 12.-13.10.

  • Pirkanmaan Rotukissayhdistys ry:n kansainvälinen kissanäyttely
  • Koirakoulu Pawsiteamin asiantuntija antaa vinkkejä ja ideoita, miten sisällyttää erilaisia virikkeitä lemmikin arkeen helposti ja hauskasti. 
  • Agria Eläinvakuutuksen kaikille avoin keppihevosrata. Lauantaina kansainvälisestikin tunnustettun Ada Flippan vetämä kepparikisa ennakkoonilmoittautuneille.


Su 13.10. 

  • Suosikkitubettajat Niko ja Santtu esiintyvät messuilla sunnuntaina 13.10. Luvassa lavashow ”Kissa Q & A”, messuille kuvattu eksklusiivinen video, jossa Niko ja Santtu esittelevät kissansa sekä Meet & Greet -tilaisuus. 
     


Messuihin asti päivittyvä ohjelma löytyy täältä: https://www.lemmikkitampere.fi/fi/kavijalle/#tab-program 

Median edustajien ja vaikuttajien akkreditoituminen avoinna ennakkoon 11.10. asti. Kulkulupien nouto tapahtuu pääaulan info pisteeltä. 

Median akkreditoituminen: https://www.lyyti.fi/reg/Lemmikki_Tampere__PRESS_3186 

Vaikuttajien akkreditoituminen: https://www.lyyti.fi/reg/Lemmikki_Tampere_VAIKUTTAJAT_9644 


Liput myy Ticketmaster, alkaen 8 €. https://www.ticketmaster.fi/event/344707 
 
LISÄTIEDOT:

www.lemmikkitampere.fi  
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi 
Paula Karhu, projektipäällikkö Lemmikki Tampere -messut, p. 040 071 6199 
Saka Paavolainen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, p. 041 731 7715 


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi